Alarmering

Sirenes

  • Binnensirene: De luide sirene zorgt van irritatie en ontneemt de indringer zijn gehoor. De indringer zal zo snel mogelijk de ruimte willen verlaten.
  • Buitensirene: Door de luide sirene en lichtflitsen worden verschillende partijen op de hoogte gebracht van de mogelijke inbraak. De hulpdiensten kunnen sneller ter plaatse komen, de buurtbewoners zijn zowel auditief als visueel gealarmeerd en de indringer zelf wordt afgeschrikt.
  • Mistgenerator: Indien u nog een stap verder wil gaan, kan u een mistgenerator laten installeren. Naast het afgaan van het alarm, komt er ook op enkele seconden een mistgolf vrij. Hierdoor wordt de indringer het zicht ontnomen en zal hij zo snel mogelijk de ruimte willen verlaten. De mist trekt na enkele minuten weg zonder sporen achter te laten.

Voor de doormelding kan gewerkt worden met een meldkamer. Wij werken samen met Securitas Alert Services. Hun operatoren staan 24/7 voor u klaar om te reageren op elk alarm. Zij nemen contact op met de juiste hulpdiensten zoals politie en brandweer of de afgesproken contactpersonen. Indien u over een alarmsysteem met camerabewaking beschikt, kunnen de operatoren de situatie live volgen en nog gepaster reageren.